In Schoonderbuken sprintte Zeno Moonen (rechts) zondag sneller dan Milan De Meester. Hij boekte zijn eerste seizoenzege.
Volledig scherm
In Schoonderbuken sprintte Zeno Moonen (rechts) zondag sneller dan Milan De Meester. Hij boekte zijn eerste seizoenzege. © Geert De Rycke

Zeno Moonen met zege in achterzak naar open PK voor junioren: “Zou graag eens een trui pakken”

wielrennen junioresTweedejaarsjunior Zeno Moonen kan met veel vertrouwen naar het Antwerps kampioenschap donderdag in Westerlo-Voortkapel. Zondag zette hij in een massaspurt de slotrit van de Vermarc Juniorendriedaagse op zijn naam.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).