Zenia Mertens: "Het is hier hard werken voor je plaats, maar dat maakt je enkel sterker.”
Volledig scherm
Zenia Mertens: "Het is hier hard werken voor je plaats, maar dat maakt je enkel sterker.” © Vertommen

Zenia Mertens en OHL staan alleen tweede na zege tegen Standard: “Een heel leuk gevoel”

vrouwenvoetbal super leagueDe vrouwen van Oud-Heverlee Leuven blijven in de goede flow zitten. Zaterdagnamiddag wonnen de Leuvenaren de strijd om plek twee in het klassement tegen Standard. Mede dankzij een doelpunt van Zenia Mertens werd het 2-1.

  1. Bezieler Nick Celis kijkt vooruit naar het olympisch  3x3 basketbaltoernooi: “Eerste doel is top zes, dat geeft ons de kans om verder te dromen”

    Bezieler Nick Celis kijkt vooruit naar het olympisch 3x3 basketbal­toer­nooi: “Eerste doel is top zes, dat geeft ons de kans om verder te dromen”

    Het succesverhaal leest als een droom: vier basketamateurs dwingen op het kwalificatietoernooi voor 3x3 basketbal tegen al hun professionele tegenstanders een olympisch ticket af. Twee dagen na de kwalificatie worden zij al weer bij hun werkgever verwacht. Voor Nick Celis, Thierry Marien, Thibaut Vervoort en Raf Bogaerts is dit geen droom. Dit viertal mag zich binnen enkele weken opmaken voor het grootste sportevenement van de wereld: de Olympische Spelen in Tokio.