Sam Valgaeren toonde zich eens te meer de beste.
Volledig scherm
Sam Valgaeren toonde zich eens te meer de beste. © Mpics

Zarah Steurbaut, Matteo Scieur en Kobe Wachtelaer winnen in eigen Kortenbergse veldloop

veldlopenDe cross in Kortenberg opende de beperkte reeks van Vlaams-Brabantse veldlopen, waar die van RC Tienen aanvankelijk bij zou horen. Maar door de huidige situatie verkoos de club de wedstrijd deze winter niet te houden. Zo blijven er zes over plus het Vlaams kampioenschap, door ROBA in Diest georganiseerd.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Donkere wolken boven topper Zwevezele-Olsa Brakel: “Al minstens drie coronagevallen waaronder onze twee doelmannen”
  Voetbal tweede nationale A

  Donkere wolken boven topper Zwevezele-Ol­sa Brakel: “Al minstens drie coronage­val­len waaronder onze twee doelmannen”

  Met het duel tussen Voorwaarts Zwevezele en Olsa Brakel staat er zondagnamiddag normaal gezien een aantrekkelijke affiche op de kalender. Of die topper evenwel kan gespeeld worden, is nog een groot vraagteken. Zo kampt Olsa Brakel al met minstens drie coronagevallen waaronder de twee doelmannen en werden twee jongens deze week ziek. De club beraadt zich daarom nog om de wedstrijd van zondag al dan niet te laten uitstellen. Ook de match tussen Dikkelvenne en Racing Gent wordt om die reden uitgesteld.