Zakaria Atteri, hier zwevend door de lucht tegen de beloften van Standard, hoopt op een basisplaats op Lierse Kempenzonen.
Volledig scherm
Zakaria Atteri, hier zwevend door de lucht tegen de beloften van Standard, hoopt op een basisplaats op Lierse Kempenzonen. © Belga

Zakaria Atteri (FCV Dender) rekent op een basisplaats: “Mijn droom is Marokkaans A-international te worden”

voetbal challenger pro leagueAanvaller Zakaria Atteri bracht met een tegendoelpunt hoop op puntenwinst voor FCV Dender tegen leider Beerschot, maar de gelijkmaker bleef uit. De Belgische Marokkaan rekent na zijn behoorlijke invalbeurt van vorig weekend op Lierse Kempenzonen op een basisplaats.

 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 1. Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

  Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

  Wie dacht dat Sporting Tisselt na het behalen van de eerste periode een terugval zou kennen, kreeg vooralsnog ongelijk. De promovendus verloor sindsdien weliswaar regelmatiger een duel, maar in 2023 blijft het vooralsnog ongeslagen. Na de 1-2 zege bij Retie won het vorige zondag ook op bezoek bij Mariekerke-Branst met 1-3. Zo profiteerde Tisselt van de nederlaag van Berlaar-Heikant om naar de tweede plaats te springen, in het spoor van leider Berg en Dal.