Trainer Yves Vanderhaeghe spreekt Bätzner en Osifo toe bij aanvang van de tweede helft op Antwerp.
Volledig scherm
Trainer Yves Vanderhaeghe spreekt Bätzner en Osifo toe bij aanvang van de tweede helft op Antwerp. © Photo News

Yves Vanderhaeghe (KV Oostende) na nederlaag op Antwerp: “We begonnen veel te braaf”

voetbal jupiler pro leagueKV Oostende ging op bezoek bij Antwerp vrij kansloos onderuit. Na een makke eerste helft volgde een iets betere tweede helft. “Het is niet makkelijk, maar we blijven positief.” Zondagavond wacht een echte kraker tegen Zulte Waregem.

 1. Mechelaar Jonas Laureys (ex-Malinwa, nu SK Londerzeel) is eerste zomertransfer van Racing Mechelen: “De ideale club”

  Mechelaar Jonas Laureys (ex-Malinwa, nu SK Londerzeel) is eerste zomertrans­fer van Racing Mechelen: “De ideale club”

  Transfer Deadline Day betekent niet noodzakelijk de aankondiging van last minute overgangen. Racing Mechelen kondigde met Jonas Laureys immers zijn eerste versterking aan voor volgend seizoen. De 31-jarige aanvaller gaf eerder al aan af te zien van een contractverlenging bij reeksgenoot Londerzeel omwille van een interessanter aanbod. Dat bleek dus afkomstig van Racing Mechelen. Pikant detail: Laureys, geboren en getogen Mechelaar, speelde enkele jaren geleden nog als prof bij de buren van Malinwa.
 2. Tisselt laat leiding liggen tegen ‘s Gravenwezel-Schilde (0-4), maar kondigt wel nationale licentieaanvraag aan: “We zijn het verplicht aan de provincie”
  voetbal eerste provinciale

  Tisselt laat leiding liggen tegen ‘s Gravenwe­zel-Schil­de (0-4), maar kondigt wel nationale licentie­aan­vraag aan: “We zijn het verplicht aan de provincie”

  Sporting Tisselt leed zondagmiddag een zware 0-4-nederlaag tegen ‘s Gravenwezel-Schilde en liet zo de kans liggen om te profiteren van het ook al verrassende 2-1-verlies van leider Berg en Dal bij Ranst. Weinig reden tot feest dus bij de promovendus, maar na afloop viel er wel goed nieuws te melden. De eerste periodekampioen liet weten nu ook officieel een licentieaanvraag voor het nationale voetbal in te dienen.