Yves Vanderhaeghe legt zich neer bij de nederlaag tegen Gent, maar onthoudt vooral de goeie eerste helft.
Volledig scherm
Yves Vanderhaeghe legt zich neer bij de nederlaag tegen Gent, maar onthoudt vooral de goeie eerste helft. © Photo News

Yves Vanderhaeghe (KV Oostende): “Fier op onze eerste helft”

Voetbal Jupiler Pro LeagueKV Oostende kon geen vervolg breien aan de twee zeges op rij tegen Mechelen en Charleroi. Tegen AA Gent kwamen de Kustboys nochtans op voorsprong, maar de derde goal vroeg in de tweede helft sneed de adem af. “We hebben de doelpunten knullig weggegeven”, dixit trainer Yves Vanderhaeghe. “Maar ik blijf we fier over onze eerste helft.”

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Aalst-coach Carl De Geyseleer na winst tegen Zelzate: “Spelers krijgen na zware weken met midweekvoetbal welverdiende rust”
  voetbal tweede nationale A

  Aalst-coach Carl De Geyseleer na winst tegen Zelzate: “Spelers krijgen na zware weken met midweek­voet­bal welverdien­de rust”

  Eendracht Aalst liet zich na de sterke bekerprestatie tegen VC Westerlo niet op een misstap betrappen in het competitieduel tegen Zelzate. De Ajuinen voetbalden een uur vrij degelijk en klommen dankzij goals van De Coninck en Panneel verdiend op voorsprong. Na het tegendoelpunt van Flament sloeg de vermoeidheid toe en was er te veel afval in het spel. Met negen punten op vijftien houdt Aalst de top van het klassement in het vizier.