Teleurstelling in Oostende na alweer een nederlaag met het kleinste verschil en na een ultieme tegengoal waar volgens Vanderhaeghe wel wat op te zeggen viel. "Ik hou mijn groep voor dat we het zelf moeten doen, dat we van niemand hulp moeten verwachten."
Volledig scherm
Teleurstelling in Oostende na alweer een nederlaag met het kleinste verschil en na een ultieme tegengoal waar volgens Vanderhaeghe wel wat op te zeggen viel. "Ik hou mijn groep voor dat we het zelf moeten doen, dat we van niemand hulp moeten verwachten." © Photo News

Yves Vanderhaeghe en Cercle Brugge wachten Standard met het mes tussen de tanden op: “Ik ben een strijder”

VOETBAL 1AZeven nederlagen in de jongste 8 matchen: het overkwam Yves Vanderhaeghe (51) nooit eerder in zijn 7 seizoenen als hoofdtrainer. “Slecht slapen doe ik er nog niet van”, zucht de coach van Cercle Brugge. “Maar ik ben zeker niet de gezelligste thuis. We moeten dringend een resultaat neerzetten om het tij te keren.” Zaterdag komt Standard naar Jan Breydel. Cercle won voor het laatst thuis van de Rouches in... 2011, ook al geen statistiek om vrolijk van te worden. 

  1. Alessandro Ciranni bekert vanavond met Zulte Waregem in Eupen: “Kortste weg naar een prijs, dus ambitieus”
    VOETBAL BEKER VAN BELGIË

    Alessandro Ciranni bekert vanavond met Zulte Waregem in Eupen: “Kortste weg naar een prijs, dus ambitieus”

    De druk is (een beetje) van de ketel bij Zulte Waregem na de deugddoende overwinning vorige zondag tegen hekkensluiter Beerschot. Essevee reist vandaag met vertrouwen naar de Oostkantons voor de bekerconfrontatie met AS Eupen. “Dat is altijd een moeilijke verplaatsing, maar we hebben de ambitie om ons seizoen zeker nog wat kleur te geven en dat kan met een goed bekerparcours”, zegt Alessandro Ciranni optimistisch.