Een vuist maken: Yves Vanderhaeghe zag dat Cercle het deed tijdens de prangende tweede helft in Waregem. Vanavond hoopt de coach van de Vereniging dat de negatieve statistiek tegen Eupen eindelijk wordt afgebroken.
Volledig scherm
Een vuist maken: Yves Vanderhaeghe zag dat Cercle het deed tijdens de prangende tweede helft in Waregem. Vanavond hoopt de coach van de Vereniging dat de negatieve statistiek tegen Eupen eindelijk wordt afgebroken. © BELGA

Yves Vanderhaeghe (Cercle Brugge) op zijn hoede voor Eupens gevaar: “Iedereen kan scoren bij de Panda’s”

VOETBAL 1AHet sensationele slothalfuur in het Waregemse Regenboogpark leverde Cercle Brugge vorige zaterdag eindelijk de tweede seizoenszege op. Trainer Yves Vanderhaeghe genoot er intens van, maar verloor ook de minpunten van de prestatie in Zuid-West-Vlaanderen niet uit het oog. Vanavond wil hij tegen Eupen verbetering en bevestiging zien. “En respect voor de Panda’s, want bij hen komt het gevaar van overal.”

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Laura Verdonschot wil haar loopbaan een boost geven en verkast naar Vondelmolen-De Ceuster
  Veldrijden profs vrouwen

  Laura Verdon­schot wil haar loopbaan een boost geven en verkast naar Vondelmo­len-De Ceuster

  Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) stapt begin 2022 over van haar huidige team naar Vondelmolen-De Ceuster. Daarmee wil de Lommelse haar loopbaan een nieuwe boost geven. Verdonschot is al een tijdje op zoek naar het goede ritme. Bij haar nieuwe team wordt ze ploegmaat van onder meer Suzanne Verhoeven en Ellen Van Loy. “Ik ben overtuigd dat dit voor mij de juiste keuze is en ben trots deel te mogen uitmaken van dit mooi groeiende team”, vertelt Verdonschot.
 2. Gaetan Lambreghts speelt met Lyra-Lierse een topper op Belisia Bilzen: “Nog niet verloren, en dat willen we zo houden”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Gaetan Lambreghts speelt met Ly­ra-Lier­se een topper op Belisia Bilzen: “Nog niet verloren, en dat willen we zo houden”

  ‘Super Sunday’ in 2de nationale B. Met Aalst-Hoogstraten en Belisia Bilzen-Lyra-Lierse neemt de top-4 het in onderlinge duels tegen elkaar op. Twee wedstrijden die voor een status-quo kunnen zorgen, maar die de competitie ook op z’n grondvesten kunnen doen daveren en alles weer op z’n kop kunnen zetten. Dat laatste wil men bij Lyra-Lierse natuurlijk liever niet zien gebeuren.