Knokke-trainer Yves Van Borm mikt dit seizoen op de linkerkolom in eerste nationale.
Volledig scherm
Knokke-trainer Yves Van Borm mikt dit seizoen op de linkerkolom in eerste nationale. © VDB

Yves Van Borm en Knokke FC openen competitie op Dender: “Rol van betekenis spelen”

VOETBAL EERSTE NATIONALERoyal Knokke Football Club werkt zaterdagavond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in eerste nationale af. Het team van trainer Yves Van Borm gaat op bezoek bij FCV Dender.

 1. Nikodem Wierzbicki en EJ Automotive pakken eerste titel in jonge geschiedenis: “De bekroning van een heel seizoen hard vechten en intens werken”
  autosport Sprint Cup

  Nikodem Wierzbicki en EJ Automotive pakken eerste titel in jonge geschiede­nis: “De bekroning van een heel seizoen hard vechten en intens werken”

  Onder een heerlijke nazomerzon vond afgelopen weekend de voorlaatste meeting van de Ford Fiesta Sprint Cup plaats en dat op het 100 jaar oude circuit van Spa-Francorchamps. Het jonge team EJ Automotive uit Bree was er aanwezig met maar liefst drie wagens. Het Limburgse team liet andermaal zien dat het tot de top in de spannende merkencup behoort.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?