Dorian Marchant in duel met Barnes
Volledig scherm
Dorian Marchant in duel met Barnes © Photo News

Yves Defraigne verliest met Okapi Aalst bij Bergen: “Een kans laten schieten”

Basketbalclub Okapi Aalst heeft zijn eerste competitiewedstrijd in de EuroMillions League niet kunnen winnen. Aalst liep van in het begin van de partij achter de feiten aan en kon op geen enkel moment aanspraak maken op de zege. Bergen won met 79-70.

 1. Willy Neefs (Willebroekse) hoopt op begrip van leden om crisis te overleven: “Volledige terugvordering van lidgelden wordt problematisch”
  Voetbal Derde provinciale B

  Willy Neefs (Wille­broek­se) hoopt op begrip van leden om crisis te overleven: “Volledige terugvorde­ring van lidgelden wordt problema­tisch”

  De beslissing van crisiscel van de KBVB, ondersteund door Voetbal Vlaanderen, om het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten, wordt ook bij derdeprovincialer Willebroekse met veel begrip onthaald. Maar een verrassing was het evenmin en dus geeft ook voorzitter Willy Neefs toe dat hij voornamelijk al naar de toekomst keek. De vraag is alleen of die rooskleurig is?
 2. Stopzetting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepoging”
  Voetbal Vierde provinciale C

  Stopzet­ting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepo­ging”

  SC Duffel ontstond begin vorig jaar na het faillissement van KFC Duffel en begon met torenhoge ambities aan het seizoen in vierde provinciale. De Duffelaars ontgoochelden niet, want ze begonnen met 12 op 12 en een doelsaldo van 22-1. Maar de stopzetting van de competitie fnuikt die mogelijke opmars nu ook tijdelijk en dus is het nog maar de vroeg welke impact die heeft op een nagelnieuwe club?
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"