De Winter (l.) met Mousa Dembélé (r.) en tussen hen kok Frank Fol, in de eetzaal van het olympisch dorp.
Volledig scherm
De Winter (l.) met Mousa Dembélé (r.) en tussen hen kok Frank Fol, in de eetzaal van het olympisch dorp. © Belga

Yves De Winter (34): “Ook al heb ik er nooit gespeeld, het is leuk om te kunnen zeggen dat ik ook op de Olympische Spelen van Peking ben geweest”

Voetbal bijna vergeten olympiërsEind april dit jaar besloot Yves De Winter zijn zoektocht naar een nieuwe profclub te stoppen. De 34-jarige doelman zat sinds juli 2020 zonder club nadat zijn contract bij Antwerp niet werd verlengd. Enkele dagen voor de start van de Olympische Spelen blikken we met De Winter terug op zijn rijkgevulde carrière, waarin ook een deelname aan de Spelen in Peking (2008) zit.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Thomas Van den Keybus redt de meubelen voor KVC Westerlo in pittige topper tegen SK Deinze (2-2): “Tot de laatste minuut blijven vechten”

  Thomas Van den Keybus redt de meubelen voor KVC Westerlo in pittige topper tegen SK Deinze (2-2): “Tot de laatste minuut blijven vechten”

  Het zag er lange tijd naar uit dat KVC Westerlo zijn eerste nederlaag van het seizoen ging aangesmeerd krijgen door een gretig SK Deinze, maar het team van coach Jonas De Roeck wist -niet voor de eerste keer dit seizoen- de scheve situatie nog recht te zetten. Een schijnbaar uitzichtloze 0-2-achterstand werd in extremis nog omgebogen naar een 2-2-gelijkspel.
 1. Arno Verschueren (Lommel SK): “Volwassen overwinning tegen Lierse Kempenzonen”

  Arno Verschue­ren (Lommel SK): “Volwassen overwin­ning tegen Lierse Kempenzo­nen”

  De laatste thuiszege van Lommel SK was geleden op 14 maart 2021 tegen Westerlo. Na de zwakke prestatie bij Virton moesten de Noord-Limburgers iets rechtzetten tegen Lierse Kempenzonen. De partij kon niet beter starten met na 38 seconden een doelpunt. Middenvelder Arno Verschueren (24) scoorde op het uur een schitterend doelpunt met een halve omhaal. Uiteindelijk won Lommel SK ruim (3-1) verdiend van de Pallieters.