De deelnemers aan de Ypres Historic Regularity hebben er een bewogen eerste dag opzitten.
Volledig scherm
De deelnemers aan de Ypres Historic Regularity hebben er een bewogen eerste dag opzitten. © RV

Ypres Historic Regularity blijft spannend na eerste dag

AUTOSPORTDe openingsavond van de derde editie van de Ypres Historic Regularity werd verreden in kletsnatte omstandigheden. In combinatie met het erg hoge ritme, met een closed road stage in Boezinge en 8 regelmatigheidsritten in de regio kust-Diksmuide, en de nacht, was het een verraderlijke openingsetappe. Enkele tenoren lieten zich verrassen, wat resulteert in een verrassende leidersplaats voor Eddy Snaet en Filip Deplancke in hun Porsche 911.

  1. Houtvenne-trainer Geert Van Dessel kijkt competitiehervatting met vertrouwen tegemoet: “Overtuigd dat we klaar zijn voor het grote werk”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

    Houtvenne-trai­ner Geert Van Dessel kijkt competitie­her­vat­ting met vertrouwen tegemoet: “Overtuigd dat we klaar zijn voor het grote werk”

    Als er één ploeg is die dankbaar gebruik heeft gemaakt van de verlengde winterstop in het voetbal, dan is het Houtvenne. De voorbije weken maakte bijna een heel nieuwe ploeg haar opwachting bij de twededenationaler. Al blijft de opdracht, het behoud verzekeren, een uitdaging. Maar trainer Geert Van Dessel is heel opgetogen over de inspanningen die het bestuur heeft geleverd.