Ko Matsubara van Sint-Truiden op de hielen gezeten door Ali Gholizadeh van Sporting Charleroi.
Volledig scherm
Ko Matsubara van Sint-Truiden op de hielen gezeten door Ali Gholizadeh van Sporting Charleroi. © Photo News

Youssouf Keita (STVV): “Knap en verdiend gelijkspel in Charleroi”

Voetbal 1ANet zoals vorig seizoen werd het een brilscore tussen Sporting Charleroi en Sint-Truiden. Met 4 op 6 mogen ze in Haspengouw spreken van een geslaagde start. Communication manager Youssouf Keita (28) zag een gretig Sint-Truiden en is tevreden met het behaalde resultaat.

 1. Hans Bungeneers begint met Wellen aan de competitie in eerste nationale: “Top vijf is een haalbare ambitie”
  Volleybal Eerste nationale vrouwen

  Hans Bungeneers begint met Wellen aan de competitie in eerste nationale: “Top vijf is een haalbare ambitie”

  Wevoc Wellen begint dit weekend aan de competitie. De ploeg van trainer Hans Bungeneers neemt het in eigen huis op tegen de Topsportschool Vilvoorde. Bungeneers hoopt op een degelijk seizoen waarin de top vijf haalbaar is. “Met wat geluk worden we vierde, maar ik wil de lat niet te hoog leggen. Ik zie enkele favorieten, maar daarna volgt er een heel ruime middenmoot”, zegt Bungeneers.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).