Youssef Challouk (tweede van links) wordt na een van zijn twee goals in Westerlo gefeliciteerd door onder meer Lennert Mertens, Dylan De Belder en Djihad Bizimana.
Volledig scherm
Youssef Challouk (tweede van links) wordt na een van zijn twee goals in Westerlo gefeliciteerd door onder meer Lennert Mertens, Dylan De Belder en Djihad Bizimana. © BELGA

Youssef Challouk met SK Deinze naar Virton: “Ze gaan dit seizoen met ons rekening moeten houden”

voetbal 1BVoor SK Deinze staat zondag een trip naar het Luxemburgse Virton op het programma. Op de zesde speeldag al de vierde verplaatsing voor Youssef Challouk en maats. Speelt hij net als in Westerlo een hoofdrol?

  1. Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”
    voetbal tweede nationale B

    Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”

    Telkens Seraaj Ibn El Mokadem twee keer scoort, wint City Pirates. Net als tegen Londerzeel en Tongeren eerder dit seizoen vond de middenvelder ook tegen Belisia twee keer de weg naar de netten en daarmee had hij een groot aandeel in de 4-2-overwinning. De eerste thuiszege voor de Piraten dit seizoen was meteen een hele belangrijke in aanloop naar de duels met concurrenten Jong Beerschot en Lebbeke van de komende weken.