Youssef Challouk is Marian Shved te snel af.
Volledig scherm
Youssef Challouk is Marian Shved te snel af. © BELGA

Youssef Challouk maakt indruk in eerste oefenwedstrijden KV Kortrijk: “Ik hoop hier een vaste waarde te worden”

Voetbal Jupiler Pro LeagueKV Kortrijk versloeg zaterdagnamiddag KV Mechelen met 3-1. De troepen van Karim Belhocine speelden een uitmuntende partij. Vooral nieuwkomer Youssef Challouk gooide hoge ogen. De 26-jarige Belg is klaar om zich ook op het hoogste niveau te bewijzen.

1 reactie

 • Ayoub Faouzi

  1 maand geleden
  Topper
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Belisia zoekt nieuwe doelman na blessure van titularis Leo Cascio: “Mijn herstel zal allicht een drietal maanden duren”

  Belisia zoekt nieuwe doelman na blessure van titularis Leo Cascio: “Mijn herstel zal allicht een drietal maanden duren”

  Een blessure komt altijd ongelegen, maar als je met de kompetitiestart in het vooruitzicht plots één van je sterkhouders moet vervangen, ligt een oplossing niet meteen voor het grijpen. Bij Belisia is men dezer dagen naarstig op zoek naar een vervanger voor goalie Leonardo Cascio, die vorige week in het duel op Helson geblesseerd uitviel. “Een bijkomende scan op maandag heeft uitgewezen dat het om een scheurtje in de hamstrings gaat”, aldus het onfortuinlijke sluitstuk. “De behandelende arts heeft aangegeven dat een operatie niet nodig is, maar schat de onbeschikbaarheid in het slechtste geval wel op een drietal maanden. Zulke boodschap is nooit leuk natuurlijk, temeer daar ik erop gebrand lag om al het goede van afgelopen seizoen te willen bevestigen. Het is al positief dat er geen operatie komt en dat ik ook nu al gelijk met de revalidatie kan aanvatten”, doet Cascio zijn verhaal.
 3. Cynthia Bolingo verbetert eigen nationaal record op de 300m: “Dit doet deugd nadat ik zowat twee maanden kwijtspeelde om te trainen”
  atletiek flanders cup

  Cynthia Bolingo verbetert eigen nationaal record op de 300m: “Dit doet deugd nadat ik zowat twee maanden kwijtspeel­de om te trainen”

  De kortere nummers kenden een groot succes tijdens de Flanders Cup in Kessel-Lo en er viel zelfs een nationaal record. Op de weliswaar minder vaak gelopen 300m stormde Cynthia Bolingo naar een nieuw nationaal record van 36.47. Bij de mannen bewees Jonathan Borlée met 46.33 op de 400m dat hij klaar is voor de trip naar het EK in München. Sterk was tevens hordeloopster Hanne Claes met een clubrecord van 55.23.
 4. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.