De twee treffers van Youssef Challouk (tweede van links) volstonden niet voor winst bij KVC Westerlo.
Volledig scherm
De twee treffers van Youssef Challouk (tweede van links) volstonden niet voor winst bij KVC Westerlo. © BELGA

Youssef Challouk en Christophe Janssens (SK Deinze) blijven gefrustreerd achter na 2-2-gelijkspel in topper tegen KVC Westerlo: “Dit smaakt heel zuur”

voetbal 1BSK Deinze beleefde een frustrerende zondagmiddag in het Kuipje. De Oost-Vlamingen speelden gretig en hadden de partij onder controle. Na de tweede treffer van Youssef Challouk iets na het uur leek de buiten binnen te zijn, maar Westerlo kwam in extremis toch nog terug tot 2-2.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Gaetan Lambreghts speelt met Lyra-Lierse een topper op Belisia Bilzen: “Nog niet verloren, en dat willen we zo houden”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Gaetan Lambreghts speelt met Ly­ra-Lier­se een topper op Belisia Bilzen: “Nog niet verloren, en dat willen we zo houden”

  ‘Super Sunday’ in 2de nationale B. Met Aalst-Hoogstraten en Belisia Bilzen-Lyra-Lierse neemt de top-4 het in onderlinge duels tegen elkaar op. Twee wedstrijden die voor een status-quo kunnen zorgen, maar die de competitie ook op z’n grondvesten kunnen doen daveren en alles weer op z’n kop kunnen zetten. Dat laatste wil men bij Lyra-Lierse natuurlijk liever niet zien gebeuren.