Hoogspringster Yorunn Ligneel behaalde als enige West-Vlaamse goud op het Vlaams kampioenschap alle categorieën.
Volledig scherm
Hoogspringster Yorunn Ligneel behaalde als enige West-Vlaamse goud op het Vlaams kampioenschap alle categorieën. © Geert De Rycke

Yorunn Ligneel springt naar Vlaamse titel: “Deze winter graag mijn outdoorrecord benaderen”

AtletiekOp het Vlaams kampioenschap alle categorieën indoor in de Gentse Topsporthal zijn acht West-Vlaamse atleten erin geslaagd om een medaille te halen. Slechts één atlete ging echter met de Vlaamse titel naar huis en dat was hoogspringster Yorunn Ligneel (18). Met een sprong over 1m75 deed ze, als juniore, 7 centimeter beter dan haar concurrentes. “Ik ben heel tevreden met mijn seizoensstart”, zegt ze.

 1. Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”

  Eli Sam Bruce is back. Een knieblessure hield de Patrospits drie maanden uit competitie. En dat was balen voor Sam Bruce, die een aan schitterende seizoen bezig was en tot dan negenmaal de netten bol zette. Vooral op mentaal vlak had Eli het moeilijk. Vorig weekend tegen Mandel maakte hij na de rust zijn wederoptreden. Het geluk straalde uit zijn ogen en gretig dat hij was. “Ik heb een moeilijke periode achter de rug en heb meermaals heel diep gezeten”, blikt Sam Bruce terug. “Iedereen binnen de club, mijn familie en vrienden hebben me al die tijd gesteund en doorheen die moeilijke tijd geholpen. Je weet niet hoe blij en gelukkig ik was om zaterdag terug tussen mijn maats te staan.”
  Maasmechelen