Spelmaker Yorik Feyaerts groeit stilaan naar zijn beste vorm toe en was tegen Tervuren-Duisburg opnieuw beslissend.
Volledig scherm
Spelmaker Yorik Feyaerts groeit stilaan naar zijn beste vorm toe en was tegen Tervuren-Duisburg opnieuw beslissend. © Jorghé Van Hecke

Yorik Feyaerts neemt Bertem-Leefdaal op sleeptouw richting broodnodige zege in derby: “Fameuze opsteker na grijze periode”

voetbal eerste provincialeEen geladen derby én een zespuntenmatch, dat moest wel vonken geven tussen Bertem-Leefdaal en Tervuren-Duisburg. Beide ploegen stelden niet teleur en lieten om beurten de netten trillen gisterenmiddag. Finaal kwam de thuisploeg als overwinnaar uit de bus met de 3-2-winninggoal in de slotminuten van de wedstrijd.

 1. Dimitri Vanhaen en Dessel Sport hebben er stevig oefenweekend opzitten: “Jammer van de onverdiende nederlaag tegen RWDM”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Dimitri Vanhaen en Dessel Sport hebben er stevig oefenweek­end opzitten: “Jammer van de onverdien­de nederlaag tegen RWDM”

  Bij Dessel Sport hebben ze er een stevig weekend opzitten. Vrijdagavond werd er geoefend op het veld van de Limburgse fusieclub Pelt. Zaterdag was er de vriendschappelijke ontmoeting voor eigen volk tegen RWDM. In Pelt werd het 1-2, RWDM haalde het één dag later op zijn beurt met 2-3. Dimitri Vanhaen blikt tevreden terug op beide ontmoetingen.
 2. Olsa-monument Kevin Haezebroeck hangt na 15 seizoenen eerste ploeg schoenen aan de haak: “Het is mooi geweest. Ik wil er meer voor mijn kinderen zijn”
  voetbal tweede nationale A

  Ol­sa-monument Kevin Haeze­broeck hangt na 15 seizoenen eerste ploeg schoenen aan de haak: “Het is mooi geweest. Ik wil er meer voor mijn kinderen zijn”

  Tweedenationaler Olsa Brakel neemt eind dit seizoen afscheid van een monument. Na 15 seizoenen in de eerste ploeg heeft kapitein Kevin Haezebroeck aangegeven dat hij zijn schoenen aan de haak zal hangen. Samen met zijn vrouw stampte ‘Haezie’ eind vorig jaar Padel Brakel succesvol uit de grond waardoor zijn vrije tijd beperkter is geworden, maar de Brakelse kapitein wil er vooral meer zijn voor zijn drie dochters.
 3. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.