Yoran Van Gucht won in Gent de drie manches van het omnium.
Volledig scherm
Yoran Van Gucht won in Gent de drie manches van het omnium. © GDR

Yoran Van Gucht wint pistemanche van Beker van België: “Ik maakte veel vorderingen op korte tijd”

BaanwielrennenOp het BK liep het door ziekte en studie niet zoals hij het vooraf voor ogen had, maar dit weekend toonde Yoran Van Gucht aan dat het conditioneel weer helemaal de goede kant uitgaat. De junior uit Dendermonde won op de piste in Gent het omnium dat meetelt voor de Beker van België.

  1. Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”
    voetbal tweede provinciale

    Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”

    KV Bonheiden moest zondag een 1-2-nederlaag goedmaken op het veld van Loenhout. Het kreeg daar de kansen toe en ook de wedstrijdomstandigheden zaten mee, maar de troepen van Alain Wittocx gingen alsnog met 3-1 onderuit en mochten een kruis maken over de promotie naar eerste provinciale. Dat dankzij de eindzege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde met Tisselt ook de beste verliezer promoveert, strooide nog wat zout in de wonde.