In een sprint met drie kroonde eerstejaarsjunior Yoran Van Gucht zich in Wetteren tot Oost-Vlaams kampioen. Milan De Meester en Joes Oosterlinck moesten het hoofd buigen.
Volledig scherm
In een sprint met drie kroonde eerstejaarsjunior Yoran Van Gucht zich in Wetteren tot Oost-Vlaams kampioen. Milan De Meester en Joes Oosterlinck moesten het hoofd buigen. © Geert De Rycke

Yoran Van Gucht Oost-Vlaams juniorenkampioen: “Mooi dat ik deze titel kan binnenhalen”

wielrennenYoran Van Gucht is de nieuwe provinciale juniorenkampioen. In een sprint met drie was hij in Wetteren sneller dan Milan De Meester en Joes Oosterlinck. Voor Van Gucht, die door schouderbreuk een deel van het seizoen miste, de derde seizoenzege.

 1. Kobe Brems: “Niet alleen bij Roeselare kunnen de wisselspelers voor de kentering zorgen, bij Caruur Gent kan dat ook”
  lotto volley league

  Kobe Brems: “Niet alleen bij Roeselare kunnen de wisselspe­lers voor de kentering zorgen, bij Caruur Gent kan dat ook”

  Woensdagavond was Caruur Gent gedurende anderhalve set de evenknie van Knack Roeselare tijdens het duel tussen de beide koplopers van de Lotto Volley League. Maar daarna bleken de West-Vlaamse landskampioenen te sterk. Michiel Ahyi en Simon Plaskie - beiden ex-spelers van de Gentse ploeg - mochten opdraven bij Roeselare en grepen hun kans. Bij Gent stond Kobe Brems aan de spelverdeling in plaats van de geblesseerde kapitein Tim Degruyter.
 2. Kapitein Wouter Corstjens en Patro Eisden staan voor een moeilijke uitwedstrijd: “Nog twee weken doorbijten”
  Voetbal Eerste Nationale

  Kapitein Wouter Corstjens en Patro Eisden staan voor een moeilijke uitwed­strijd: “Nog twee weken doorbijten”

  Nog twee speelweken en dan komt de winterstop eraan. Met een verplaatsing naar Francs Borains staat Patro Eisden voor een moeilijke opdracht. Na een prima start is de ploeg van MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez aan een mindere periode toe. Toch blijven de Waalse ploegen een moeilijk gegeven voor Patro Eisden. De Maaslanders daarentegen legden tot hiertoe een geslaagd parcours af, maar verloren tussendoor wel tegen La Louvière en Luik. “Zaterdag moeten we in de Borinage een driepunter pakken”, weet Eisdens kapitein Wouter Corstjens.