Yoran Van Gucht won in Gent de scratch en de temporonde.
Volledig scherm
Yoran Van Gucht won in Gent de scratch en de temporonde. © GDR

Yoran Van Gucht kan bloedvorm niet verzilveren in Beker van België: “Krampen op het einde deden me de das om”

BaanwielrennenIn de scratch en de temporonde stond er geen maat op Yoran Van Gucht, maar in de puntenkoers liep het mis voor Yoran Van Gucht. Krampen op enkele ronden van het einde zorgden ervoor dat de Dendermondenaar het einde van de race (en de meeting) niet haalde. Toch blijft Van Gucht de positieve lijn doortrekken.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.