Yoran Deschepper is ambitieus voor het BK: “Als ik mijn beste niveau haal, dan kan ik zowel op de 100m als op de 200m een medaille halen.”
Volledig scherm
Yoran Deschepper is ambitieus voor het BK: “Als ik mijn beste niveau haal, dan kan ik zowel op de 100m als op de 200m een medaille halen.” © Geert De Rycke

Yoran Deschepper met vertrouwen naar BK: “De concurrentie is groot, maar ik geloof in mijn kansen”

ATLETIEKDit weekend worden in het koning Boudewijnstadion in Brussel de Belgische kampioenschappen atletiek afgewerkt. Op de 100m en de 200m wordt het aan West-Vlaamse kant vooral uitkijken naar de prestaties van Yoran Deschepper (21). De Diksmuideling mag op beide afstanden medailleambities koesteren. “Maar om op het podium te staan zal ik allicht tweemaal een persoonlijk record moeten lopen.”

 1. Bo De Kerf staat met SK Ronse voor eerste uitdaging met bekertreffen tegen Wezel Sport: “Geen sprake van onderschatting”
  voetbal tweede nationale A

  Bo De Kerf staat met SK Ronse voor eerste uitdaging met bekertref­fen tegen Wezel Sport: “Geen sprake van onderschat­ting”

  Voor het eerst sinds meer dan tien maanden staat er in het Ronsische Orphale Cruckestadion eindelijk nog eens een wedstrijd van belang op het programma. De blauwhemden ontvangen zondag de Antwerpse eersteprovincialer Wezel Sport in de tweede ronde van de beker en die tegenstander wordt alvast geen lachertje, aangezien ze enkele voormalige profvoetballers in hun rangen lopen hebben met ex-Antwerpspits Kevin Oris als bekendste naam. Meteen een belangrijk test dus voor het totaal vernieuwde SK Ronse.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Ruben Geys wil Hoeks Triatlon Lommel zondag voor vijfde keer op rij op zijn naam schrijven: “Hopen op een goede dag”
  Triatlon

  Ruben Geys wil Hoeks Triatlon Lommel zondag voor vijfde keer op rij op zijn naam schrijven: “Hopen op een goede dag”

  Na drie jaar afwezigheid wegens onder andere wegenwerken en de coronaproblematiek maakt de gekende Hoeks Triatlon zijn heropwachting in Lommel. Op de 31ste editie van deze triatlonklassieker worden zo’n 500 deelnemers verwacht, gaande van 5 tot 70 jaar en van recreant tot topsporter. Met een Iron Kid, kwarttriatlon, sprinttriatlon en triotriatlon is er weer een uitgebreid programma met voor elk wat wils. Streekatleet Ruben Geys kan alleen recordhouder worden door de hoofdwedstrijd over de olympische afstand voor de vijfde keer op rij te winnen.