Het bestuur van de WSC Dr. Tistaertvrienden tekent zondag andermaal voor een rimpelloze organisatie.
Volledig scherm
Het bestuur van de WSC Dr. Tistaertvrienden tekent zondag andermaal voor een rimpelloze organisatie. © Geert Tresignie

Yoran Demunter tekent zondag voor 33ste Affligem Classic: “Ik kan rekenen op een hele ploeg”

Wielrennen nieuwelingenZondag wordt in en rond Affligem de drieëndertigste Affligem Classic gereden. Sinds vorig jaar wordt er aan de koersnaam ‘In Memoriam Victor De Raes’ toegevoegd. De wedstrijd van de Topcompetitie voor nieuwelingen is een eerbetoon aan medestichter Victor De Raes. Opmerkelijk: de eenentwintigjarige Yoran Demunter neemt voor de tweede keer de leiding in handen.

 1. Dave Van Waes slikt met Ninove pijnlijke nederlaag tegen Mandel: “Drie keer het doelhout getroffen”
  Voetbal Eerste nationale

  Dave Van Waes slikt met Ninove pijnlijke nederlaag tegen Mandel: “Drie keer het doelhout getroffen”

  De euforie na de belangrijke zege van vorige week op Antwerp B heeft op De Kloppers opnieuw plaatsgemaakt voor realisme. Ninove speelde tegen het als voorlaatste gerangschikte Mandel lang geen slechte match, maar bleef, vooral omwille van een flinke dosis pech, wel met lege handen achter. Door dit verlies deed Ninove een bijzonder slechte zaak, want niet alleen sluipt Mandel dichterbij, ook een aantal andere ploegen uit de onderste regionen pakten punten.
 2. Dante Blanckaert helpt SV Diksmuide aan knappe zege tegen Blankenberge: “Openingsgoal schudde ons wakker”
  Voetbal eerste provinciale

  Dante Blanckaert helpt SV Diksmuide aan knappe zege tegen Blankenber­ge: “Openings­goal schudde ons wakker”

  SV Diksmuide heeft in eerste provinciale een prestigieuze zege geboekt tegen SC Blankenberge. De kustploeg kwam nochtans op snel op voorsprong in de Pluimen, maar Dante Blanckaert bracht de score opnieuw op gelijke hoogte. Vlak voor de blessuretijd bezorgde Dayne Clarebout de Boterjongens de volle buit. Diksmuide stijgt dankzij deze driepunter naar een gedeelde vijfde plaats, op twee punten van Blankenberge.