Yentl Egerickx opende tegen SK Lommel de score met een schot van rond de middencirkel. Hij springt in de armen van Sander Denayer en wordt omhelsd door Jordy De Koker.
Volledig scherm
Yentl Egerickx opende tegen SK Lommel de score met een schot van rond de middencirkel. Hij springt in de armen van Sander Denayer en wordt omhelsd door Jordy De Koker. © Hans Deveuster

Yentl Egerickx (Diegem Sport): “Ondanks bekeruitschakeling door Lommel SK met vertrouwen tegen Eendracht Aalst”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BDiegem Sport zag een knap bekerparcours beloond met een galawedstrijd voor eigen publiek tegen 1B-ploeg Lommel SK. Groen-wit speelde een verdienstelijke wedstrijd, maar verloor uiteindelijk met 2-4. Zondag krijgt de tweedenationaler het bezoek van Eendracht Aalst.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Dubbelslag voor Dirk De Cock en Stabroek Chicaboo’s: “Onze ploegen piekten op het juiste moment”
  softball

  Dubbelslag voor Dirk De Cock en Stabroek Chicaboo’s: “Onze ploegen piekten op het juiste moment”

  Feest bij de Stabroek Chicaboo’s, waar dit weekend zowel de senioren mannen als vrouwen landskampioen softball werden. Zaterdag klopten de heren Chicaboo’s de Brasschaat Braves, terwijl de dames een dag later in eigen huis hun tweede zege boekten tegen de Hoboken Pioneers. Dat ook de reservenploeg van de Ladies eerder deze maand haar reeks won, onderstreept de dominantie van de Chicaboo’s in het softball dit seizoen.