Yenten Van Hoecke wordt achtervolgd door Petegemnaar Robbe Van Steenkiste: "Dinsdag op training hadden we ons al hersteld van die tik."
Volledig scherm
Yenten Van Hoecke wordt achtervolgd door Petegemnaar Robbe Van Steenkiste: "Dinsdag op training hadden we ons al hersteld van die tik." © Geert De Rycke

Yenten Van Hoecke met FC Wetteren naar Olsa Brakel: “We geven ons niet zomaar gewonnen”

Voetbal tweede nationale ANa de 1-4 nederlaag tegen Sparta Petegem staat RFC Wetteren opnieuw voor een zware dobber. Het trekt naar Brakel voor een duel tegen het plaatselijke Olsa, al lijkt het daaropvolgende drieluik op papier nog belangrijker.

 1. Edwin Wang (KVK Wellen) wil bevestigen op Berlaar: “Moment om een kloof te slaan”
  Voetbal derde nationale B

  Edwin Wang (KVK Wellen) wil bevestigen op Berlaar: “Moment om een kloof te slaan”

  Bij KVK Wellen heeft men er een heerlijk trainingsweekje opzitten. Hoeft niemand te verbazen na de sterke prestatie en dito winst tegen leider Racing Mechelen van afgelopen week. Edwin Wang toonde zich weer heel belangrijk op het middenveld en wil zondag die prestatie op Berlaar-Heikant herhalen. “Het zou niet kunnen, dat je pas de leider opzijzet om het dan een week later te verkwanselen tegen een tegenstrever die we normaal moeten aankunnen”, aldus Wang.
 2. Michiel Mortier (VK Adegem) blikt vooruit op ‘Slag om de Kampel’: “Salto van Joren Verstrynge blijft me bij”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Michiel Mortier (VK Adegem) blikt vooruit op ‘Slag om de Kampel’: “Salto van Joren Verstrynge blijft me bij”

  Eerst even een streepje aardrijkskunde. De Kampel is een heuveltje in Maldegem. Geen col, wel een puist van 28 meter hoog en herkenbaar vanuit de verte door de watertoren. Exact op de scheidingslijn tussen Adegem en Kleit. Het duel tussen de twee voetbalteams kreeg een tiental jaren geleden de naam ‘De Slag om de Kampel’. Intussen is het een begrip in Maldegemse voetbalmiddens. Wie de derby wint, trekt naar de Kampel, maakt daar een kiekje van de spelersgroep en jent de verliezer wat op sociale media.
 1. De Ypres Historic Regularity blijft spannend na de eerste dag

  De Ypres Historic Regularity blijft spannend na de eerste dag

  De openingsavond van de derde editie van de Ypres Historic Regularity werd verreden in kletsnatte omstandigheden. In combinatie met het erg hoge ritme, met een closed road stage in Boezinge en 8 regelmatigheidsritten in de regio Kust-Diksmuide, en de donkere nacht, was het een verraderlijke openingsetappe. Enkele tenoren lieten zich verrassen, wat resulteert in een verrassende leidersplaats voor Eddy Snaet en Filip Deplancke in hun Porsche 911.