Yentel Martens met het betere bochtenwerk op het circuit van Reet.
Volledig scherm
Yentel Martens met het betere bochtenwerk op het circuit van Reet. © Dieter Jans / RV

Yentel Martens opnieuw aan het feest in Reet: “Perfect rapport ter voorbereiding op het strandraceseizoen”

motorcross vlmEr stond afgelopen weekend andermaal geen maat op Yentel Martens. De strandracer was opnieuw de snelste piloot was bij de Inters 500cc in de VLM-cross in het Antwerpse Reet. De Lommelnaar won op circuit ‘De Klak’ van MC De Kleiduivels afgetekend beide reeksen. Jens Van Meer en Kevin Fors vervolledigden het podium met dubbele tweede en dubbele derde plaatsen.

 1. Leidersplaats voor Patro Eisden zorgt voor een heuse topper tegen Dessel: “Waarom geen vierde keer op rij winnen?”
  voetbal eerste nationale

  Leiders­plaats voor Patro Eisden zorgt voor een heuse topper tegen Dessel: “Waarom geen vierde keer op rij winnen?”

  Het Maasland maakt zich op voor de topper in eerste nationale tussen Patro Eisden en Dessel. Beide ploegen tellen elf punten en prijken helemaal bovenin. Dessel werd bij aanvang van het seizoen getipt als mogelijk titelkandidaat. Voor Eisden lag dit anders. Het behoud zou reeds een succes zijn. Maar de Limburgers puurden uit de laatste drie wedstrijden het maximum van de punten en beenden onverhoopt de leidersploegen bij. Benieuwd of de manschappen van trainer Stijn Stijnen deze positieve flow kunnen aanhouden.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.