Yentel Martens met het betere bochtenwerk op het circuit van Reet.
Volledig scherm
Yentel Martens met het betere bochtenwerk op het circuit van Reet. © Dieter Jans / RV

Yentel Martens opnieuw aan het feest in Reet: “Perfect rapport ter voorbereiding op het strandraceseizoen”

motorcross vlmEr stond afgelopen weekend andermaal geen maat op Yentel Martens. De strandracer was opnieuw de snelste piloot was bij de Inters 500cc in de VLM-cross in het Antwerpse Reet. De Lommelnaar won op circuit ‘De Klak’ van MC De Kleiduivels afgetekend beide reeksen. Jens Van Meer en Kevin Fors vervolledigden het podium met dubbele tweede en dubbele derde plaatsen.

 1. Fanno Nijst pakt met Olsa Brakel deugddoende zege op Gullegem: “Om de rust te bewaren was deze driepunter nodig”
  Voetbal tweede nationale A

  Fanno Nijst pakt met Olsa Brakel deugddoen­de zege op Gullegem: “Om de rust te bewaren was deze driepunter nodig”

  Olsa Brakel heeft eindelijk nog eens een zege beet. Na de twee draws voor eigenlijk volk snakte geel-zwart naar winst op het veld van staartploeg Gullegem. Met onder meer twee doelpunten van Habbas en opnieuw een belangrijke treffer van yougster Van Eerstvelde trok Brakel aan het langste eind. Winst in de inhaalmatch van woensdag op Jong Cercle brengt Olsa zowaar naar een zesde plaats in het klassement.
 2. Eerste speelminuten voor Arne Scheldeman (Eendracht Wervik) tegen SK Roeselare-Daisel: “In onze situatie is het elke week van moeten”
  voetbal derde amateur

  Eerste speelminu­ten voor Arne Scheldeman (Eendracht Wervik) tegen SK Roeselare-Dai­sel: “In onze situatie is het elke week van moe­ten”

  Eendracht Wervik hoopte na de overwinning vorige week op Eendracht Aalter een reeks neer te zeggen. Zaterdag thuis tegen SK Roeselare-Daisel liep het evenwel uit op een sisser (0-3). Enig pluspunt is het wederoptreden van centrale verdediger Arne Scheldeman en nieuwkomer Gianni Lingier die het opnam tegen zijn ex-ploeg.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Julie Voet wint CrossCup in Roeselare en mag naar EK veldlopen: “Een droom die uitkomt”
  Veldlopen

  Julie Voet wint CrossCup in Roeselare en mag naar EK veldlopen: “Een droom die uitkomt”

  Zondag stond in Roeselare de tweede individuele CrossCup-manche van het seizoen op het programma. Het was meteen ook een hele belangrijke, want in Roeselare worden traditioneel ook de tickets voor het EK veldlopen uitgedeeld. Julie Voet liep in de kleuren van het organiserende AV Roeselare de wedstrijd van haar leven en mag zich, dankzij haar allereerste CrossCup-zege ooit, nu ook opmaken voor het EK veldlopen dat op 11 december in Turijn wordt afgewerkt. “Ik ben dolgelukkig”, klinkt het.