Een hardwerkend Eisden, met een alom aanwezige Yassin Gueroui in een hoofdrol, greep in de slotfase een verdiende zege.
Volledig scherm
Een hardwerkend Eisden, met een alom aanwezige Yassin Gueroui in een hoofdrol, greep in de slotfase een verdiende zege. © Dick Demey

Yassin Gueroui en Patro Eisden nemen in dolle slotfase de maat van Hoogstraten en verstevigen hun leidersplaats: “Het feestje blijft duren”

voetbal eerste nationalePatro Eisden blijft de overwinningen aan elkaar rijgen. Toch hadden de Maaslanders aan Hoogstraten een lastige klant. Pas in de absolute slotfase brak Eisden de dubbele muur van de hekkensluiter open. Roman Ferber en Jordan Renson ranselden telkens vanop de zestien de bal tegen de netten. De ontlading bij het laatste fluitsignaal was dan ook bijzonder groot. “Ons sprookje blijft duren. We pakken een nieuwe driepunter en verstevigen onzeleidersplaats”, juichte een tevreden Yassin Gueroui.

 1. Nathan Smets met Krijnen Malle voor degradatietopper naar Hamme: “Iedereen beseft het belang van deze match”
  Futsal eerste nationale

  Nathan Smets met Krijnen Malle voor degradatie­top­per naar Hamme: “Iedereen beseft het belang van deze match”

  Vrijdagavond staat Krijnen Malle voor een belangrijke verplaatsing naar Hamme. Malle deelt na twaalf speeldagen de tiende plaats met Bilzen. De kans is groot dat één van beiden op het einde van dit kampioenschap degradeert. Hamme staat slechts één plaatsje hoger, maar telt wel al zeven punten meer. Winst kan dus een belangrijke opstap betekenen voor Malle.
 2. Jolien Boumkwo na verbetering Belgisch record kogelstoten: “Ik ben vooral mentaal veel sterker geworden”
  Indooratletiek

  Jolien Boumkwo na verbete­ring Belgisch record kogelsto­ten: “Ik ben vooral mentaal veel sterker geworden”

  Afgelopen zondag was Jolien Boumkwo (29) één van de absolute uitblinkers op het Vlaamse kampioenschap indoor. De Gentse kogelstootster pakte er niet alleen de gouden medaille, maar ze verbeterde er ook het 26 jaar oude nationaal record. Met een fantastische worp van 17m01 deed ze elf centimeter beter dan Greet Meulemeester in 1997. “Hier heb ik heel hard voor getraind”, zegt ze.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.