Gueroui van Patro tussen Polizzi en Abaz van Rupel Boom.
Volledig scherm
Gueroui van Patro tussen Polizzi en Abaz van Rupel Boom. © Mpics

Yassin Gueroui en Patro Eisden laten zich verrassen
door Rupel Boom en zien concurrenten profiteren: “We scoren momenteel bijzonder moeilijk”

voetbal eerste nationalePatro Eisden incasseerde in Rupel Boom een serieuze opdoffer. De Maaslanders dwongen wel veldoverwicht af, maar vergaten te scoren. Dit brak na de rust zuur op. De thuisploeg puurde uit twee counters evenveel doelpunten. De aansluitingstreffer van Brouwers leverde nog een slotoffensief op, maar de gelijkmaker bleef uit. Omdat Charleroi en Luik een driepunter grepen, ziet Patro de concurrentie profiteren.

  1. Wesley Deschacht en Snaaskerke boeken cruciale zege op Zwevezele: “Ploeg wordt eindelijk beloond na wekenlang ongelukkig puntenverlies”
    PREMIUM
    Voetbal tweede provinciale B

    Wesley Deschacht en Snaaskerke boeken cruciale zege op Zwevezele: “Ploeg wordt eindelijk beloond na wekenlang ongelukkig puntenver­lies”

    De eerste overwinning voor Wesley Deschacht als coach van SK Snaaskerke is een feit. Na acht matchen op rij zonder overwinning wist de polderclub met een 1-2-zege op het veld van Zwevezele nog eens de volle buit mee naar huis te nemen. Snaaskerke blijft dertiende in het klassement van tweede provinciale B en blijft drie punten voorsprong tellen op Lombardsijde, dat ook won, en vier punten voorsprong op Lichtervelde. Loppem blijft afgezonderd laatste.