Yasin Mrani, hier aan het werk tegen Drongen, nam de derde Mechelse goal voor zijn rekening.
Volledig scherm
Yasin Mrani, hier aan het werk tegen Drongen, nam de derde Mechelse goal voor zijn rekening. © Miguel Van Cauwenbergh / RV

Yasin Mrani en Racing Mechelen imponeren met 0-5-zege bij City Pirates én derde plaats: “Nog niet kijken naar de rangschikking”

voetbal tweede nationale BHoezo een zware midweekwedstrijd tegen Cappellen in de benen? Racing Mechelen was een en al passie zondagnamiddag en voor die inzet werden de troepen van trainer Greg Vanderidt beloond met een ruime 0-5-overwinning bij City Pirates. Yasin Mrani was een van de bezoekende doelpuntenmakers en zo opende de snelle en dribbelvaardige winger zijn rekening voor de Mechelaars.

  1. Thimo Willems wordt opnieuw prof bij VolkerWessels Cycling Team: “Mijn zoektocht naar een nieuwe ploeg heeft niet lang geduurd”
    Wielrennen profs

    Thimo Willems wordt opnieuw prof bij VolkerWes­sels Cycling Team: “Mijn zoektocht naar een nieuwe ploeg heeft niet lang geduurd”

    Van 2019 tot 2021 was Thimo Willems beroepsrenner bij Sport Vlaanderen-Baloise. Vorige winter kreeg hij te horen dat er daar geen plaats meer was voor hem. De Zemstenaar zette een stap terug, maar kon bij Minerva zijn carrière herlanceren. Het zorgde ervoor dat hij volgend jaar opnieuw aan de slag kan gaan als prof bij het Nederlandse VolkerWessels Cycling Team.