Doelman Yarne Arrazola gaat in de voeten van Rico Coeckelbergs van KFC Turnhout.
Volledig scherm
Doelman Yarne Arrazola gaat in de voeten van Rico Coeckelbergs van KFC Turnhout. © Mpics

Yarne Arrazola (Witgoor Sport): “Het oefenduel tegen Dessel zal ons een stuk wijzer maken”

Voetbal derde nationale BIn de hoop dat volgende week de competitie in derde nationale B hervat kan worden, heeft Witgoor nog een attractieve oefenwedstrijd aan zijn programma toegevoegd. Zaterdagnamiddag om 15 uur is het gastheer voor de dorpsgenoten van Dessel. Net als voor nieuwkomer Ratko Vansimpsen is het ook voor doelman Yarne Arrazola een duel tegen zijn ex-ploeg. Jammer voor beide teams is dat publiek niet toegelaten is.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. T4 Benny Liebens (SV Belisia) blikt tevreden terug op het seizoen: “Dit verlies op Aalst verandert niets aan onze prestatie”
  Voetbal eindronde Tweede nationale

  T4 Benny Liebens (SV Belisia) blikt tevreden terug op het seizoen: “Dit verlies op Aalst verandert niets aan onze prestatie”

  Coach Luc Nilis behield het vertrouwen in de elf die tegen Lokeren-Temse voor een overtuigende prestatie zorgden. Een nieuwe krachtexplosie zat er op Aalst evenwel niet in. T4 Benny Liebens blikt na afloop terug op het seizoen en op deze wedstrijd in het bijzonder. “Het isop zich al een heel kunstwerkje dat wij er in deze stijgersronde bij zijn. Het bevestigt dat wij als team een groeiproces hebben doorlopen en daarvoor ook beloond werden. De 2-0-nederlaag op Aalst leverde in de groep geen ontgoocheling op.”