Yannis Augustynen is een van de aanvoerders in eerste nationale die zich achter de oproep schaarde.
Volledig scherm
Yannis Augustynen is een van de aanvoerders in eerste nationale die zich achter de oproep schaarde. © Mpics

Yannis Augustynen (Rupel Boom) over oproep van aanvoerders uit eerste nationale: “We wíllen voetballen, maar niet ten koste van alles en iedereen”

De aanvoerders uit eerste nationale lanceerden dinsdagvanavond een oproep aan het adres van de Belgische voetbalbond om duidelijkheid te scheppen over de situatie in hun reeks. Aanleiding was het stopzetten van het voetbal in de amateurreeksen door Voetbal Vlaanderen en het voort organiseren van wedstrijden in 1A en 1B volgens duidelijke protocollen, maar met eerste nationale als grijze zone. Ook voor Rupel Boom-kapitein Yannis Augustynen is de maat vol.

 1. Gierlenaar Lennerd Daneels probeert invallerstatuut van zich af te spelen in Eredivisie bij RKC Waalwijk: “Ik wil mijn basisplaats heroveren”
  voetbal in het buitenland

  Gierlenaar Lennerd Daneels probeert invaller­sta­tuut van zich af te spelen in Eredivisie bij RKC Waalwijk: “Ik wil mijn basis­plaats heroveren”

  Doet de naam Lennerd Daneels een belletje rinkelen? De kans is groot van niet en dat hoeft ook niet te verbazen. De Gierlenaar stak immers al op heel jonge leeftijd de grens over en kreeg zijn voetbalopleiding voornamelijk in Nederland. Maar mogelijk hoort u de naam de komende jaren toch nadrukkelijker, want de winger staat dicht bij een basisplaats in de Eredivisie bij RKC Waalwijk.
 1. 'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League
  Play

  'Best of' van Charles De Ketelaere in Champions League

 2. Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"
  Play

  Mulder over de zege van Club tegen Zenit: "Dit is een uitslag die staat"