Yannick Vermeiren (bovenste rij, 2de v.l.n.r.) met Laarne-Kalken: “We hebben ook vooral naast het veld een sterke groep”
Volledig scherm
Yannick Vermeiren (bovenste rij, 2de v.l.n.r.) met Laarne-Kalken: “We hebben ook vooral naast het veld een sterke groep” © RV / Laarne-Kalken / Gregory Van de Vyver

Yannick Vermeiren en revelatie Laarne-Kalken schroeven ambities bij: “Eerste doel was behoud, nu stilaan middenmoot”

Voetbal tweede provinciale BIn tweede provinciale heeft Laarne-Kalken nog twee duels om de knappe tweede plaats tot 2023 vast te houden. Aanvoerder Yannick Vermeiren wil met een heel goed gevoel een deugddoende winterstop ingaan.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. KVK Ninove sluit Oli Romero opnieuw in de armen: “Goed gesprek gehad”
  voetbal eerste nationale

  KVK Ninove sluit Oli Romero opnieuw in de armen: “Goed gesprek gehad”

  De rust lijkt weergekeerd op De Kloppers. Nadat vorige week uitlekte dat voormalig topschutter Oli Romero na een interne discussie met coach Alan Haydock met de B-ploeg moest aantreden, lijken de plooien ondertussen weer gladgestreken te zijn. Romero sluit donderdagavond opnieuw bij de A-kern aan. Of hij komend weekend aantreedt met de B-ploeg dan wel wordt geselecteerd voor de topper tegen leider Patro Eisden is nog onduidelijk.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Donald Marchand en WS Zarren verdedigen pas verworven leidersplaats tegen Handzame: “We konden al eerder op kop staan”
  voetbal vierde provinciale A

  Donald Marchand en WS Zarren verdedigen pas verworven leiders­plaats tegen Handzame: “We konden al eerder op kop staan”

  Met zeven zeges op rij is WS Zarren aan een straffe reeks bezig in vierde provinciale A. De ploeg van coach Donald Marchand komt zo voor het eerst aan de leiding dit seizoen, al moet het die eerste plaats wel delen met Kortemark, dat weliswaar een minder goed doelpuntensaldo heeft dan White Star. Handzame telt één punt minder en komt zondagmiddag op bezoek in de Mollestraat.