Yannick Verbist, hier sneller op de bal dan Ilias El Yazidi van Londerzeel, kon dit seizoen nog maar een keer de nul houden.
Volledig scherm
Yannick Verbist, hier sneller op de bal dan Ilias El Yazidi van Londerzeel, kon dit seizoen nog maar een keer de nul houden. © Mpics

Yannick Verbist en City Pirates moeten na blamage rug rechten tegen rode lantaarn Houtvenne: “Graag met zes op negen de winterstop in”

voetbal tweede nationale BEen ontnuchtering was het, de 3-0-nederlaag van City Pirates op bezoek bij Wijgmaal. Na het vermijdbare verlies tegen Hasselt gaven de Piraten helemaal niet thuis en stond de eindstand voor de rust al op het bord. Alweer geen leuke middag voor doelman Yannick Verbist die dit seizoen nog maar een clean sheet veroverde. Al stak de goalie ook de hand in eigen boezem en beseft hij dat de Merksemnaren als collectief moeten reageren in het duel met rode lantaarn Houtvenne.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Heiveld Junior Open: Anastasia Huysegoms en Eline Bex voor het eerst in halve finale van een ITF-toernooi
  Tennis

  Heiveld Junior Open: Anastasia Huysegoms en Eline Bex voor het eerst in halve finale van een ITF-toer­nooi

  Voor internationaal juniorentennis is TC Heiveld een vaste pleisterplaats. Deze keer staat er in Sint-Katelijne-Waver een Grade 5-toernooi op de affiche. Nog twee landgenoten komen zaterdag in actie in halve finale: de Antwerpse Anastasia Huysegoms en de Limburgse Eline Bex. Voor beide jonge beloften is het de eerste keer dat ze de halve finale van een ITF-juniorentornooi bereiken.