Yannick Michiels (links in beeld) met zilver.
Volledig scherm
Yannick Michiels (links in beeld) met zilver. © Kos

Yannick Michiels zilver op EK sprintoriëntatie

Atletiek OriëntatieloopYannick Michiels scoorde zondag op het EK oriëntatielopen in het Zwitserse Neuchatel zilver op de sprintafstand. De Desselnaar schrijft daarmee geschiedenis, want het is de eerste Belgische medaille ooit op een EK of WK oriëntatie. 

  1. KSK Heist gaat eervol onderuit tegen Union in eerste oefenpot: “Ik heb onze spelers veel plezier zien maken en dat is wat telt”
    Voetbal eerste nationale

    KSK Heist gaat eervol onderuit tegen Union in eerste oefenpot: “Ik heb onze spelers veel plezier zien maken en dat is wat telt”

    De kop is er af voor KSK Heist. Na twee weken training mochten de Heistenaren woensdagavond Union Sint-Gillis partij geven, de kersverse eersteklasser die dit seizoen geleid wordt door Felice Mazzu. Heist zal dit seizoen stevig aan de funderingen van de ploeg moeten bouwen. Niet alleen vertrokken er met Webers en Tambeur enkele sterkhouders. Enkele spelers bleven door toedoen van de Covid-19 pandemie acht maanden verstoken van competitievoetbal en hebben dus een achterstand weg te werken. Dat vraagt de nodige opvolging, en die krijgen de spelers ook. Zo werden ze de voorbije weken in het hospitaal onderworpen aan allerlei testen, om na te gaan en op te volgen waar de mogelijkheden van de spelers zich situeren.