Yannick Desiron (Limburg United) probeert Dusan Djordjevic (Filou Oostende) tegen te houden.
Volledig scherm
Yannick Desiron (Limburg United) probeert Dusan Djordjevic (Filou Oostende) tegen te houden. © Belga

Yannick Desiron (Limburg United): “Trachten zware nederlaag bij Oostende recht te zetten”

Basketbal EML Halve finales play-offsNa het eerste quarter zag het er veelbelovend uit voor Limburg United in de eerste wedstrijd van de halve finales tegen Filou Oostende. De kustploeg schakelde een versnelling hoger en United leed na slordigheden en balverliezen een zware 84-55-nederlaag.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Milan Fretin trekt met ambitie naar de Volta Limburg Classic: “Tijd om een resultaat te rijden”
  PREMIUM
  Wielrennen profs

  Milan Fretin trekt met ambitie naar de Volta Limburg Classic: “Tijd om een resultaat te rijden”

  Het gaat goed met Milan Fretin. De Genkenaar trok vorige zondag in de aanval in Gent-Wevelgem, een actie die hij enkele dagen eerder ook al deed tijdens Brugge-De Panne. Stevige kost die Fretin sterker maakt. “Dat is allemaal deel van een plan om een nog betere renner te worden”, vertelt Fretin die zaterdag één van vijf Limburgers is in de Volta Limburg Classic. “Opnieuw aanvallen? Misschien is het tijd om voor een resultaat te gaan.”