Yannick Desiron tegen Cameron McGriff (Okapi Aalst) afgelopen vrijdag, is klaar voor de strijd tegen zijn ex-club Oostende.
Volledig scherm
Yannick Desiron tegen Cameron McGriff (Okapi Aalst) afgelopen vrijdag, is klaar voor de strijd tegen zijn ex-club Oostende. © Borgerhoff

Yannick Desiron (Limburg United): “Speciale wedstrijd tegen ex-club Oostende”

Basketbal EMLKopzorgen voor de staf van Limburg United waar het team wisselvallig blijft presteren. Na de thuisnederlaag van vrijdagavond tegen Okapi Aalst rest er geen tijd te verliezen met de voorbereiding op de volgende wedstrijd, want dinsdagavond komt bekerwinnaar Oostende afgezakt naar de Alverberg. Voor center Yannick Desiron (29) een speciale wedstrijd tegen zijn ex-club.

 1. Lotte Claes herneemt na jaar met knappe tweede plaats in Powerman Portugal: “EK en WK zijn dit seizoen doelen”
  DUATLON

  Lotte Claes herneemt na jaar met knappe tweede plaats in Powerman Portugal: “EK en WK zijn dit seizoen doelen”

  Na meer dan een jaar zonder enige wedstrijd heeft Belgisch duatlonkampioene Lotte Claes opnieuw van zich laten spreken. In de Powerman van Portugal kwam de 27-jarige Wase als tweede over de streep na een knappe inhaalrace. In het duatlon wil Claes zich dit seizoen toeleggen op onder meer het EK en het WK, maar ze combineert de sport ook met wielrennen bij het Avelgemse Doltcini Corlyp Team. Daarin hoopt de verpleegkundigde uit te kunnen blinken in enkele klimkoersen.
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei