Na twee jaar KSV Maarkedal in derde provinciale speelt Yannick De Temmerman volgend seizoen weer nationaal voetbal.
Volledig scherm
Na twee jaar KSV Maarkedal in derde provinciale speelt Yannick De Temmerman volgend seizoen weer nationaal voetbal. © Geert De Rycke

Yannick De Temmerman van Maarkedal naar Anzegem: “Nationaal amateurvoetbal spelen is een nieuwe uitdaging”

voetbal derde provinciale CDoelman Yannick De Temmerman speelt volgend seizoen opnieuw nationaal amateurvoetbal. De 29-jarige verzekeraar uit Nukerke ruilt derdeprovincialer KSV Maarkedal voor derdenationaler SV Anzegem.

 1. KVVV s’ Herenelderen en voorzitter Steve Stas trekken kaart van de jeugd: “Trots op jeugduitbreiding en opstart G-voetbal”
  Provinciaal voetbal

  KVVV s’ Herenelde­ren en voorzitter Steve Stas trekken kaart van de jeugd: “Trots op jeugduit­brei­ding en opstart G-voet­bal”

  Een drietal jaar geleden zag het verdere bestaan van tweedeprovincialer s’ Herenelderen er niet goed uit. Tongerenaar Steve Stas, ex-voetballer kon het niet langer met lede ogen aanzien. Hij nam het besluit om zich te ontfermen over s’ Herenelderen en vroeg zijn vriend Wesley Warnots om het sportieve voor zijn rekening te nemen. Ondertussen is de club springlevend. Er is een dynamisch bestuur met een uitstekende mix van gedreven jongeren en bestuursleden met de nodige ervaring. Ondanks stevige concurrentie in het Tongerse provinciale voetbal met volgend seizoen de start van de nieuwe fusieclub Unico Tongeren is s’ Herenelderen aan het groeien.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Chelsea Vanhoutte plaatst zich met TC De Zeype Kampenhout voor eindronde in eerste nationale: “Eindrondeticket was altijd het doel”
  Tennis

  Chelsea Vanhoutte plaatst zich met TC De Zeype Kampenhout voor eindronde in eerste nationale: “Eindronde­tic­ket was altijd het doel”

  We zijn halverwege mei en dat betekent dat de nationale interclubcompetities al goed gevorderd zijn. In de hoogste damesreeks is met TC De Zeype Kampenhout zelfs al de eerste halve finalist gekend. Geen grote verrassing natuurlijk, want met onder meer veelwinnares Eleni Kordolaimi en onze Chelsea Vanhoutte hoorden ze voor aanvang al bij de topfavorieten.