Yannick Dammen (r.) tegen David Kralj van Leuven Bears. Vrijdag en zondag komen de clubs elkaar weer tegen.
Volledig scherm
Yannick Dammen (r.) tegen David Kralj van Leuven Bears. Vrijdag en zondag komen de clubs elkaar weer tegen. © Borgerhoff

Yannick Dammen en Limburg United staan voor dubbele bekeropdracht tegen Leuven Bears: “Trachten seizoen extra kleur te geven”

BASKETBAL BEKER VAN BELGIËNa de zware thuisnederlaag tegen Kangoeroes Mechelen zijn er nog weinig supporters van Limburg United die dromen van de Golden League. Toch kan het nog, maar eerst moeten de boys van T1 Raymond Westphalen aan de slag op vrijdag en zondag tegen Leuven Bears voor de kwartfinale van de Beker van België. 

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.