Yanni De Vriendt: “We spelen dominant en goed, maar het wordt tijd dat we dat gaan vertalen in overwinningen.”
Volledig scherm
Yanni De Vriendt: “We spelen dominant en goed, maar het wordt tijd dat we dat gaan vertalen in overwinningen.” © Hans Deveuster

Yanni De Vriendt en Tempo Overijse willen maar wat graag nog eens winnen: “Om bovenaan mee te draaien, moet je punten pakken”

voetbal derde nationale ANa twee gelijke spelen op een rij hoopt derdenationaler Tempo Overijse zaterdagavond op bezoek bij Sint-Niklaas nog eens aan te knopen met een driepunter. “Het klopt wel dat iedereen erop gebrand is om te winnen, want met minder dan de drie punten kunnen en mogen we nooit tevreden zijn”, verklaart doelman Yanni De Vriendt.

 1. Dominik Thalhammer start als nieuwe Cercle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

  Dominik Thalhammer start als nieuwe Cer­cle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

  KV Kortrijk-Cercle Brugge: het had de terugkeer van Yves Vanderhaeghe naar het Guldensporenstadion moeten zijn. Maar daar hebben ze in de bestuurskamer van de Vereniging dus anders over beslist. Vanavond zit de 51-jarige Oostenrijker Dominik Thalhammer op de bank als nieuwe T1 van groen-zwart. Tijd voor een inloopperiode heeft hij niet, er moeten al direct punten worden gepakt om uit de degradatiemiserie te ontsnappen.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.