Yani Van Den Bossche (l., in duel met Marco Battista van Tessenderlo) maakte slechts enkele maanden geleden de overstap van KV Kortrijk naar eerstenationaler Knokke.
Volledig scherm
Yani Van Den Bossche (l., in duel met Marco Battista van Tessenderlo) maakte slechts enkele maanden geleden de overstap van KV Kortrijk naar eerstenationaler Knokke. © VDB

Yani Van Den Bossche bekert met Knokke tegen ex-club KV Kortrijk: “We hebben niks te verliezen”

voetbalMooie West-Vlaamse affiche in de zesde ronde van de beker van België met het duel tussen eerstenationaler Royal Knokke Football Club en KV Kortrijk uit 1A. Voor Yani Van Den Bossche wordt het een blij weerzien met zijn ex-ploegmakkers.

  1. Wat een stunt! KFC Nijlen buigt met tien man 3-0 ruststand om bij Schoonbeek-Beverst (3-3): "Zo’n scenario maak je niet vaak mee”

    Wat een stunt! KFC Nijlen buigt met tien man 3-0 ruststand om bij Schoonbeek-Be­verst (3-3): "Zo’n scenario maak je niet vaak mee”

    Na de 1-3 nederlaag van vorige week tegen Pelt zag het er aan de rust op bezoek bij Schoonbeek-Beverst opnieuw benard uit voor KFC Nijlen. De troepen van Sam Vermeulen werden vijf minuten voor de pauze tot tien man herleid na rood voor Vets en slikten daarna nóg twee goals voor het rustsignaal. Game over zou je denken, maar in een waanzinnig slotkwartier sleepten de bezoekers alsnog een punt uit de brand, 3-3 was de eindstand.