Yana De Leeuw en Hermes Oostende tellen na zeven wedstrijden 13 punten.
Volledig scherm
Yana De Leeuw en Hermes Oostende tellen na zeven wedstrijden 13 punten. © VDB

Yana De Leeuw en Hermes Oostende zijn tuk op revanche: “Nog eitje te pellen met Oudegem”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENLigaclub Hermes Oostende kreeg af te rekenen met een heuse coronauitbraak en kwam dit kalenderjaar nog niet in actie. Een maand na de bekeruitschakeling staat de kustploeg zaterdag in de eigen Mr. V-Arena opnieuw oog in oog met Oudegem.

 1. PW Diest kan deze week voor de tweede keer in zijn bestaan geschiedenis schrijven: “Wij gaan voluit voor de dubbel”
  tafeltennis

  PW Diest kan deze week voor de tweede keer in zijn bestaan geschiede­nis schrijven: “Wij gaan voluit voor de dubbel”

  De absolute top van het Belgische tafeltennis verzamelt zich deze week in het Peter Dorlandcentrum, waar thuisploeg PW Diest voor de tweede keer in zijn bestaan geschiedenis kan schrijven door de dubbel te pakken. Woensdagavond wordt er gestreden met PP Castellinoise voor de nationale landstitel. En het toeval bepaalde dat er amper een dag later ook de bekerfinale tegen Sokah Hoboken op het programma staat.
 2. KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”
  voetbal eindronde

  KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”

  KM Torhout nam de lange weg in de nacompetitie, maar de Velodroomformatie promoveert na drie eindrondematchen toch nog naar tweede nationale. In de finalewedstrijd klopte het Tempo Overijse op eigen bodem met het kleinste verschil. De verlosser was het jonge jeugdproduct Damon Timmerman, die een kwartier voor tijd raak prikte en met dat doelpunt een lange feestnacht inluidde in Torhout.