Xaydee Van Sinaey wou na een sterk seizoen in Fayetteville de kroon op het werk zitten. Het pakte anders uit.
Volledig scherm
Xaydee Van Sinaey wou na een sterk seizoen in Fayetteville de kroon op het werk zitten. Het pakte anders uit. © Geert De Rycke

Xaydee Van Sinaey mist WK na positieve coronatest: “Ik ben enorm ontgoocheld”

Veldrijden WK junioresHoe wreed kan het coronalot zijn voor een sporter? Xaydee Van Sinaey zou vandaag in het vliegtuig moeten zitten om deel te nemen aan het wereldkampioenschap veldrijden voor juniores in de Verenigde Staten. De Schendelbeekse veldrijdster testte echter net voor de afreis positief op corona. Meteen viel een eerste grote droom in duigen.

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.