Xander Verhagen springt donderdagavond weer op zijn tijdritfiets voor de inleidende ploegentijdrit van de Vierdaagse van Kontich.
Volledig scherm
Xander Verhagen springt donderdagavond weer op zijn tijdritfiets voor de inleidende ploegentijdrit van de Vierdaagse van Kontich. © Mpics

Xander Verhagen vol vertrouwen naar Vierdaagse van Kontich: “Met vrij sterke selectie aan de start”

wielrennen junioresNa een eerste zege én een zilveren BK-medaille begint Xander Verhagen donderdagavond aan de Sint-Martinusprijs in Kontich. De pion van Acrog-Tormans hoopt in deze juniorenvierdaagse massaspurten te ontlopen.

  1. City Pirates kegelt eerstenationaler Olympique Charleroi uit de beker, Kenneth Ugoh is matchwinnaar (1-0): “Vertrouwen van de coach maakt verschil”
    Voetbal Beker van België

    City Pirates kegelt eerstenati­o­na­ler Olympique Charleroi uit de beker, Kenneth Ugoh is matchwin­naar (1-0): “Vertrouwen van de coach maakt verschil”

    Een ding is zeker, verrassingen zijn er altijd wel in de beker en zo ook in Merksem zondagavond. Omwille van de hitte werd de aftrap verlaat naar 19.30 uur en dat bleek een goede beslissing voor City Pirates, dat eerstenationaler Olympique Charleroi ontving. Jeugdproduct Kenneth Ugoh tekende rond het half uur voor de 1-0 na een knappe individuele actie en een sterke thuisploeg hield die voorsprong daarna ook vast. Dat heet dan een stunt en dus mogen de Piraten zich opmaken voor de volgende ronde waarin tweedenationaler Dikkelvenne op bezoek komt.