Er zit nog geen roest op de jonge Wouter Van Der Eedt. “Na enkele trainingen was het gevoel al terug”
Volledig scherm
Er zit nog geen roest op de jonge Wouter Van Der Eedt. “Na enkele trainingen was het gevoel al terug” © Geert De Rycke

Wouter Van Der Eedt (Lochristi) schuwt favorietenrol in Croky Cup niet: “We mogen Sint-Denijs niet onderschatten, maar moeten wel winnen”

Voetbal derde nationale AIn de eerste ronde van de Croky Cup trekt derdenationaler SK Lochristi als favoriet naar streekgenoot KVV Sint-Denijs, dat in tweede provinciale uitkomt. Voor doelman Wouter Van Der Eedt (20) en co wordt het de eerste officiële wedstrijd in meer dan negen maanden tijd.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Jelle Vossen na nieuw verlies van Zulte Waregem in Westerlo: “Het mag nu toch echt eens gaan meezitten”
  Jupiler Pro League

  Jelle Vossen na nieuw verlies van Zulte Waregem in Westerlo: “Het mag nu toch echt eens gaan meezitten”

  Door de afwezigheid van de geschorste Ramirez, koos Mbaye Leye in Westerlo voor een driemansvoorhoede met Ndour en Fadera als diepste duo en Jelle Vossen daar kort achter, hangend maar ook weer hardwerkend. De Limburger was de gevaarlijkste man van Essevee, maar zag een kogel via de lat weer in het veld springen. “Exemplarisch voor het geluk dat nooit eens onze kant kiest”, zucht de ex-Rode Duivel.
 3. Oskar Giltay (BK Tongeren): “Met ons bommenfestival smeren we Hasselt BT hun eerste nederlaag aan”

  Oskar Giltay (BK Tongeren): “Met ons bommenfes­ti­val smeren we Hasselt BT hun eerste nederlaag aan”

  In de derby tussen BK Tongeren en Hasselt BT konden de Ambiorixzonen in de slotfase van het eerste quarter een kloof slaan met bommen van Sam Proesmans en Yoann Hertay. Hasselt BT probeerde de bakens te verzetten, maar kon het Tongerse bommenfestival niet afstoppen. Het werd een ruime 90-73 overwinning in een sfeervolle Pibo. T1 Sacha Massot liet zijn jonge talenten opdraven met een opmerkelijke rol voor de 15-jarige center Oskar Giltay.