Met hoofdtrainer Lieven Gevaert en assistent Tom Van Wonterghem besliste keepertrainer Hans Bradt om Wouter Van Der Eedt onder de lat de voorkeur te geven op Tibo Gabriel.
Volledig scherm
Met hoofdtrainer Lieven Gevaert en assistent Tom Van Wonterghem besliste keepertrainer Hans Bradt om Wouter Van Der Eedt onder de lat de voorkeur te geven op Tibo Gabriel. © Hans Fruyt

Wouter Van Der Eedt en Dikkelvenne openen met winst (1-0) tegen Erpe Mere United: “Gelijkspel correcter”

Voetbal tweede nationale AMet een krappe zege tegen Erpe-Mere United (1-0) zette KSC Dikkelvenne de competitie in. Net na de rust zorgde centrale verdediger Maxime De Smet met het hoofd op vrije trap van Lilian Bochet voor de enige goal.

  1. Isaac Kimeli wint de manche van de crosscup in Roeselare bij zijn eerste deelname dit winterseizoen
    veldlopen crosscup

    Isaac Kimeli wint de manche van de crosscup in Roeselare bij zijn eerste deelname dit wintersei­zoen

    Tot nu toe was het niet mogelijk om Isaac Kimeli aan het werk te zien in eigen land, omdat hij in Kenia recupereerde na een stevig seizoen. “Maar ik begon daar met de basisconditie voor het komende seizoen. Daarom keek ik uit naar de manche van de Crosscup in Roeselare, niet alleen omdat ik mij wou kwalificeren voor het EK veldlopen, maar ook omdat ik wou checken hoe sterk ik al ben”, zei de atleet van OEH.