Wouter Foets (m.) is al aan zijn negende seizoen bezig bij FC Averbode-Okselaar.
Volledig scherm
Wouter Foets (m.) is al aan zijn negende seizoen bezig bij FC Averbode-Okselaar. © Guy Meurs

Wouter Foets (FC Averbode-Okselaar) voor de absolute kraker tegen Rotselaar: “Alle ingrediënten aanwezig voor een mooie voetbalmiddag”

voetbal tweede provinciale BDe heenronde in tweede provinciale B wordt afgesloten met een rasechte kraker tussen dé twee grootste titelkandidaten. FC Averbode-Okselaar ontvangt zondagmiddag concurrent Sportief Rotselaar met vooral de eer, maar toch ook de leidersplaats als inzet. Een duel om naar uit te kijken dus.

 1. Stefan Schwarz en WS Oudenburg veren recht na dipje: “Eindrondeticket mag geen excuus zijn om niet meer te presteren”
  voetbal derde provinciale A

  Stefan Schwarz en WS Oudenburg veren recht na dipje: “Eindronde­tic­ket mag geen excuus zijn om niet meer te presteren”

  WS Oudenburg pakte de eersteperiodetitel in derde provinciale A, maar kon in december en januari die goede vorm niet doortrekken. Na vijf matchen op rij zonder overwinning kon de polderclub afgelopen weekend eindelijk nog eens zegevieren met 5-2 tegen Veldegem. De ploeg van coach Stefan Schwarz springt zo opnieuw voorbij Ruddervoorde naar de derde plaats, op twee punten van revelatie De Haan en negen punten van leider Daring Brugge.
 1. Maaseik piekt naar beste vorm: met dank aan man-in-vorm Ferre Reggers
  Lotto Volley League

  Maaseik piekt naar beste vorm: met dank aan man-in-vorm Ferre Reggers

  Greenyard Maaseik heeft zich helemaal ontdaan van het zwarte beest Aalst. De Oost-Vlamingen waren meer dan eens spelbreker in de Maaseikse opmars, maar dat hebben de Maaslanders nu achter zich gelaten. De troepen van coach Fulvio Bertini kweten zich woensdag probleemloos van hun taak tegen Baetens en co. Met opnieuw een absolute hoofdrol voor Ferre Reggers. De Brabander wordt straks ook bepalend in de belangrijke Europese matchen tegen Roeselare.