Volledig scherm
© Dick Demey

Wout Wijsmans wordt ambassadeur van de Trident Volley Community van Achel, Mechelen en Noorderkempen: “Ik zet mijn netwerk en kennis graag in”

Euromillions Volley LeagueWout Wijsmans wordt ambassadeur van de Trident Volley Community. Dit project is het geesteskind van Achelvoorzitter Joos Gysen. De Tectum-preses zet hiervoor een samenwerking op met de volleybalclubs Mavoc Mechelen en Hollebeekhoeve  Noorderkempen. Dat Wijsmans ambassadeur wordt, is eerder een toevalstreffer. “Mijn dochters spelen bij Mechelen en ik hoorde via de voorzitter van het project. Ik zet er graag mee de schouders onder”, vertelt Wijsmans.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"
  Play

  Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"

 2. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari