Belofte Wout Vervoort, in het seizoensbegin 35ste in de Rapencross in Lokeren, pakte zondag in Polen zijn eerste podiumplaats bij de elite.
Volledig scherm
Belofte Wout Vervoort, in het seizoensbegin 35ste in de Rapencross in Lokeren, pakte zondag in Polen zijn eerste podiumplaats bij de elite. © Geert De Rycke

Wout Vervoort na derde plaats in Poolse veldrit: “Als het doorgaat, wil ik de top tien op het BK voor beloften”

Tweedejaarsbelofte Wout Vervoort (19) trok het voorbije weekend naar Polen en haalde in de UCI-cross in Goscieçin de derde plaats. Voor de pion van IKO-Crelan speciaal, want bij de elite zijn eerste podium ooit. De Pool Marek Konwa won, z’n landgenoot Bartosz Mikler werd tweede.

 1. Twee nieuwkomers en slechts een vertrekker bij RC Waregem: “Het is de bedoeling ons in de breedte te versterken en enkele jongeren bij de kern toe te voegen”
  voetbal eerste provinciale

  Twee nieuwko­mers en slechts een vertrekker bij RC Waregem: “Het is de bedoeling ons in de breedte te versterken en enkele jongeren bij de kern toe te voegen”

  Op één na blijven alle spelers bij eersteprovincialer Racing Waregem. Alleen Mo El Hajji vertrekt in het Mirakelstadion. Niels Verschuere (Jong Zulte) en Arnaut Devenyns (KVK Avelgem) zijn momenteel de enige nieuwkomers. “We zijn nog in gesprek met twee spelers”, aldus trainer Jason Tarras.
 1. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"

 2. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"
  Play
  Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"