Wout Faes scoorde vorig weekend zijn eerste competitiegoal voor Stade Reims tegen Strasbourg (2-1-winst) en viert met onder andere Thomas Foket (ex-AA Gent).
Volledig scherm
Wout Faes scoorde vorig weekend zijn eerste competitiegoal voor Stade Reims tegen Strasbourg (2-1-winst) en viert met onder andere Thomas Foket (ex-AA Gent). © Photo News

Wout Faes verteert overstap van Oostende naar Franse Ligue 1 en Stade Reims probleemloos: “Ideale tussenstap in mijn carrière”

Wout Faes verliet KV Oostende afgelopen zomer voor de Franse eersteklasser Stade Reims. Een overstap die de 22-jarige Mollenaar probleemloos verteerde, want Faes werd meteen titularis en pikte vorig weekend ook zijn eerste competitiegoal mee.

 1. Sulayman Marreh (AA Gent) krijgt kansen onder coach Vanhaezebrouck: “Ik hoopte er allang op”
  VOETBAL 1A

  Sulayman Marreh (AA Gent) krijgt kansen onder coach Vanhaeze­brou­ck: “Ik hoopte er allang op”

  Na de revival in de eerste weken onder Hein Vanhaezebrouck zit AA Gent stilaan opnieuw in het slop. Ook tegen Antwerp bleef het zonder punten achter. Voor Sulayman Marreh (25) was de terugkeer van Hein alvast een godsgeschenk. Na maanden zonder minuten op zijn beste positie - hij moest eens depanneren in de defensie - stond hij zowel tegen Beerschot als Antwerp in de basis. De Ghanees kan zich eindelijk opnieuw voetballer noemen.
 2. Sporting Kampenhout heeft een duidelijke boodschap voor Voetbal Vlaanderen: “Laat enkel jeugdcompetities nog doorgaan”
  voetbal eerste provinciale

  Sporting Kampenhout heeft een duidelijke boodschap voor Voetbal Vlaanderen: “Laat enkel jeugdcompe­ti­ties nog doorgaan”

  Nee, zelfs in coronatijden zitten ze bij Sporting Kampenhout nauwelijks stil. De kern voor volgend seizoen is zo goed als rond en de beoogde versterkingen werden vastgelegd. Of er de komende maanden nog voetbal te zien zal zijn aan de Zeypestraat, daar hebben ze bij geel-blauw een duidelijke mening over. “Stop de huidige campagne in de koelkast en wacht niet langer om die moeilijke knoop door te hakken”, luidt de boodschap.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"