Wolke Janssens van STVV in het zog van Billal Messaoudi afgelopen zondag tegen KV Kortrijk.
Volledig scherm
Wolke Janssens van STVV in het zog van Billal Messaoudi afgelopen zondag tegen KV Kortrijk. © Belga

Wolke Janssens (STVV): “We zijn klaar om Anderlecht warm te ontvangen”

voetbal jupiler pro leagueNa drie gelijke spelen hunkeren de jongens van T1 Bernd Hollerbach naar de eerste overwinning van het seizoen. Kan het mooier voor de Truienaars als dit kan gebeuren met de komst van RSC Anderlecht? Bij STVV hopen ze dat Stayen zal daveren. 

 1. Lennert Versmissen na de bekerwinst van Dessel: “Deze mentale opsteker hadden we nodig”

  Lennert Versmissen na de bekerwinst van Dessel: “Deze mentale opsteker hadden we nodig”

  Het resterende programma in de vijfde ronde van de Croky Cup, begon vrijdagavond met een verrassing. Dessel, dat de voorbije weken in eerste nationale moeilijk zijn draai vond, zette met Virton een middenmotor uit de Challenger Pro League opzij. Voor de aanvang van het duel was er de vraag of dit bekerduel voor de Kempenaars op geen slecht moment zou komen. Na 120 minuten was het antwoord negatief. Integendeel.
 2. Spencer Verbiest en City Pirates gaan op bezoek bij Lyra-Lierse dat start helemaal miste: “Die 1 op 9 maakt hen nog gevaarlijker”
  voetbal tweede nationale B

  Spencer Verbiest en City Pirates gaan op bezoek bij Ly­ra-Lier­se dat start helemaal miste: “Die 1 op 9 maakt hen nog gevaarlij­ker”

  City Pirates moest vorig weekend vrede nemen met een puntendeling in de derby tegen Berchem (2-2). Met een vier op negen hangen de Piraten zo in de buik van het klassement en dus wordt het de komende weken zaak om vooral niet weg te zakken. Om dat te voorkomen moeten de troepen van coach Spencer Verbiest het zware drieluik met RC Mechelen, Cappellen en Lyra-Lierse, de tegenstander zaterdagavond, goed doorstaan.